jan 052017
 

2016-12-30_containerverhuizingamvd

14 januari verhuizing Vrij Groen

Voor de tweede keer in haar bestaan gaat Vrij Groen verhuizen omdat op de huidige plek nieuwbouw komt. Planten zijn opgepot, schuur, kas, waterpomp en sedumdak zijn gedemonteerd. De container is al naar de weg verplaatst. Er wordt nog hard gewerkt om alles klaar te hebben voor de verhuizing.

Het Vrij Groen kerstbomenasiel en alle tuin-materiaal en planten verhuizen naar Kunstweide Ommennabij, aan de Ommedijkseweg 30 in Leiden. In het voorjaar hopen we naar een nieuwe, vaste plek te verkassen, maar waar, is nog niet duidelijk.

Om al het materiaal in een verhuisauto te laden, en te vervoeren naar de tijdelijke locatie, zoekt Vrij Groen vrijwillige verhuizers. Wil jij de handen uit de mouwen steken? Allerlei soorten planten, de bogen van de kas, het gedemonteerde hout, en nog veel meer, in de verhuisauto laden? Je kan op zaterdag 14 januari komen helpen, op zowel de huidige als de nieuwe, tijdelijke locatie. Rhijnhofweg 13 in Oegstgeest of Ommedijkseweg 30 in Leiden. Werktijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

Zorg voor goede schoenen, drank (heet water) en lunch. Thee of koffie en wat lekkers wordt door ons verzorgd.

Opgeven kan bij vrijgroen@ideewinkel.nl. Geef aan op welke locatie, en welk dagdeel je mee wil helpen met de verhuizing. Meer informatie op www.vrijgroen.info