Vrijwilliger worden

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Algemene informatie

Bij Vrij Groen neemt de inzet van vrijwilligers altijd een belangrijke plaats in. Zij maken het bestaan van Vrij Groen mogelijk! De meeste vrijwilligers werken als tuinier of klusser op de tuin (woensdag- en zaterdagmiddag 13 – 17 u), maar ook als tuinmiddagbegeleider, PR-medewerker, webmaster, of evenementencoördinator. Sommige vrijwilligers komen voor een korte klus of leveren een bijdrage binnen hun eigen specialisme aan de ontwikkeling van Vrij Groen. Wil je als vrijwilliger een steentje bijdragen aan de doelstelling van Vrij Groen, reageer dan op een van de vrijwilligersfuncties. Je kunt ook een open aanmelding sturen.

Actuele vrijwilligersvacatures

Op het moment is er geen plek voor nieuwe vaste vrijwilligers, omdat we nog op zoek zijn naar een nieuwe plek voor de tuin. 

Later hopen we weer aan de slag te gaan met de volgende vrijwilligers:

Tuiniers

De geur van verse worteltjes, de zon op je rug, je eigen oogst mee naar huis. Spreekt dit je aan? Kom tuinieren bij Vrij Groen en werk mee aan een schitterend duurzaam project!
Meer weten…

Tuinmiddagbegeleider
Lekker buiten mensen op weg helpen om samen de handen uit de mouwen te steken.
Past deze rol bij jou? Meld je aan en wordt een steunpilaar van onze mooie tuin!
Meer weten…

Klusser
Duurzaam bouwen en klussen met natuurlijk en hergebruikt materiaal. Bouw en timmer mee aan Vrij Groen!
Meer weten….

Dagje meedoen met een groep

Lekker uitwaaien met je collega’s, sportteam, klas of vriendengroep?  Pak een tuinklus aan en geniet samen in het groen. Kampvuurtje na afloop.
Meer weten…

Als je interesse heb in een van deze functies, neem dan contact op met Anne Marie van Dam, vrijgroen@ideewinkel.nl.

Heb je een ander idee? Stuur een open aanmelding: geef aan wie je bent, wat je wilt doen en hoeveel tijd je aan wilt besteden. Dan kunnen we samen uitzoeken wat de mogelijkheden zijn bij Vrij Groen. We streven er naar om binnen een week op je aanmelding te reageren. Voor vragen kun je contact opnemen met Anne Marie van Dam, vrijgroen@ideewinkel.nl.