okt 202019
 

Zaterdag 2 november is het weer zover: Natuurwerkdag!

Ook Vrij Groen organiseert een natuurwerkdag van 10 tot 16 uur op de Ommedijkseweg 30, 2331 AT Leiden. Vlak bij het Valkenburgse meer.

Vrij Groen heeft heel wat planten in een pot staan. We willen ze uit hun pot halen en ze o.a. gebruiken om de ingang van de tuin mee te verfraaien. De ruimte die vrij komt willen we opnieuw indelen. Ook de planten op de geluidswal kunnen worden uitgedund.

Vrij Groen diversiteittuin is een duurzame inspiratietuin in Leiden. Op de locatie waar ook een kunstenaarspunt is gevestigd, wordt door vrijwilligers een tuin onderhouden waarbij biologisch en diversiteit een grote rol spelen. Zo is er een groente-, fruit- en bloementuin, en een kerstboomasiel. Er wordt biologisch geteeld en duurzaam met materialen omgegaan. We maken ons sterk om mensen te inspireren biologisch te tuinieren en duurzaam bezig te zijn.

Heb je ook zin om de handen uit de mouwen te steken meld je dan aan op www.natuurwerkdag.nl

Voor gereedschap en handschoenen wordt gezorgd. Thee, koffie, limonade, en wat lekkers worden geserveerd. Neem zelf een lunchpakket mee. Draag goede schoenen of laarzen en warme kleding. Neem zo nodig een regenpak mee.

Inschrijven kan op www.natuurwerkdag.nl, locatie Vrij Groen.

Info: www.vrijgroen.info